Privacy

Consiliul Județean Kilkenny vă respectă pe deplin dreptul la confidențialitate. Consiliul nu va colecta nicio informație personală despre dumneavoastră pe site-urile sale web fără permisiunea dumneavoastră clară. Orice informație pe care o trimiteți prin intermediul site-urilor web ale Consiliului Județean Kilkenny va fi tratată cu cele mai înalte standarde posibile de securitate și confidențialitate, strict în conformitate cu Legile privind protecția datelor, 1988-2018.

Site-ul web al Consiliului Județean Kilkenny este www.Kilkennycoco.ie. Această declarație prezintă politica noastră de confidențialitate cu privire la acest site. Consiliul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment domeniul de aplicare al declarației de confidențialitate.

Identitatea și datele de contact ale controlorului

Operatorul de date este Consiliul Județean Kilkenny, Primăria Județeană John Street Kilkenny

Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor

Responsabil cu protecția datelor, servicii corporative,

Consiliul Județean Kilkenny, Primăria Județeană, strada John, Kilkenny

Telefon: 056 7794070

E-mail:dataprotection@kilkennycoco.ie

Scopurile și temeiul juridic al prelucrării

Consiliul Județean Kilkenny nu va colecta date personale despre dvs. pe site-ul său web, în ​​afară de informațiile care sunt transmise prin formulare web sau informațiile oferite voluntar prin e-mail. Orice informație furnizată în acest mod nu este pusă la dispoziția terților și este utilizată de Consiliul Județean Kilkenny numai în scopurile pentru care sunt furnizate.

Detaliile tehnice ale vizitei dumneavoastră pe site-urile Consiliului Județean Kilkenny, inclusiv adresele IP, detaliile browserului și termenii de căutare pe web, sunt înregistrate. Aceste informații vor fi utilizate numai în scopuri statistice și de gestionare a site-ului.

Principala bază legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este că astfel de prelucrare sunt:

  • în cazul în care prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși (articolul 6 alineatul (1) litera (c) GDPR); 
  • în cazul în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public sau în exercitarea autorității oficiale conferite operatorului (articolul 6 alineatul (1) litera (e) din GDPR);
  • în plus, putem prelucra date în măsura în care este necesar pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a lua măsuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (articolul 6( 1)(b) GDPR).  
  • În circumstanțe limitate în care persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR)

Destinatari sau categorii de destinatari ai datelor cu caracter personal

Orice date cu caracter personal colectate de consiliu sunt folosite doar intern de personalul consiliului pentru a oferi și/sau îmbunătăți serviciile sale către public și către dumneavoastră. Uneori sunt necesare date cu caracter personal pentru a vă oferi servicii, vă rugăm să consultați Politica de protecție a datelor pentru mai multe informatii. Unele dintre site-urile noastre web sunt găzduite în afara Irlandei, totuși toate site-urile web sunt găzduite în UE. Datele cookie-urilor sunt analizate folosind Google Analytics, folosim și serviciile de analiză a performanței New Relic, toate care folosesc cookie-uri pentru a urmări performanța și a îmbunătăți serviciile aplicațiilor web. Aceste cookie-uri și datele pe care le colectează sunt detaliate pe site-ul nostru Fursecuri . Informatii cookie

Perioade de păstrare

Datele analitice ale site-ului web sunt în prezent stocate timp de 12 luni, puteți renunța la cookie-urile analitice folosind instrumentele noastre de configurare a cookie-urilor

Drepturi de acces și rectificare/ștergere a datelor cu caracter personal/Drepturi de opoziție la prelucrare.

Aveți dreptul să ne solicitați să ștergem orice date cu caracter personal colectate de noi sau să corectăm și să rectifiăm orice erori din aceste date. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. a lua legatura dataprotection@kilkennycoco.ie

Puteți descărca fișierul nostru Formular de solicitare de acces pentru protecția datelor.docx (dimensiune 31.8 KB)

Dacă prelucrarea se bazează pe consimțământ, dreptul de a retrage consimțământul

Dacă datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră au fost colectate pe baza consimțământului dumneavoastră, aveți dreptul să vă retrageți acel consimțământ și să solicitați ștergerea acelor date. a lua legatura dataprotection@kilkennycoco.ie

Obligația de a furniza date personale

Pentru a vă oferi anumite servicii, Consiliul solicită datele dumneavoastră cu caracter personal și nu poate furniza serviciile fără aceste date. În cazul în care consiliul solicită aceste date, vă va fi clar, la cererea pentru aceste servicii, ce date cu caracter personal vor trebui să fie păstrate și prelucrate de către Consiliu. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți Politica de protecție a datelor și codul de practică precum și Politica națională de păstrare a datelor

Dreptul la plângere

Dacă aveți nelămuriri sau plângeri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau la răspunsurile Consiliului Județean Kilkenny cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal, aveți dreptul de a depune o plângere la Oficiul Comisarului pentru Protecția Datelor. www.dataprotection.ie/en/contact/how-contact-us
Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți Politica de protecție a datelor și codul de practică.pdf (dimensiune 372.9 KB).

Pentru asistență suplimentară privind protecția datelor, contactați:

Responsabil cu protecția datelor, servicii corporative,

Consiliul Județean Kilkenny, Primăria Județeană, strada John, Kilkenny

Telefon: 056 7794070

E-mail: dataprotection@kilkennycoco.ie

Glosar

Web Browser - Software-ul pe care îl utilizați pentru a citi pagini web. Exemple sunt Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari sau Opera.

Adresa IP - Detaliile de identificare pentru computerul dumneavoastră (sau computerul companiei dumneavoastră de internet), exprimate în codul „Internet protocol”. Fiecare computer conectat la web are o adresă IP unică, deși este posibil ca adresa să nu fie aceeași de fiecare dată când se realizează o conexiune.

Fursecuri - Un cookie este un bloc de date pe care un server web îl plasează pe computerul unui utilizator. De obicei, este folosit pentru a ușura navigarea prin site. Cu toate acestea, este, de asemenea, un mijloc util pentru site-ul web, identificarea utilizatorului, urmărirea căii utilizatorului prin site și identificarea vizitelor repetate pe site de către același utilizator (sau mașina aceluiași utilizator). Acest lucru poate duce apoi la un proprietar de site web să poată profila un utilizator individual despre obiceiurile de navigare – și toate acestea pot fi făcute fără cunoștința sau consimțământul utilizatorului.

Logo de promovare Kilkenny
Sloganul Kilkenny: Vino, vezi, fa